outfitSkor = mytheresa Jeans = barefeetshoes Tröja = topshop

dagens outfitKlänning = net-a-porter Skor= nelly Plånbok = luxury-shops Legging = Ginatricot Parfym = Bodyshop

thomas saboNu kan man gå in på thomas sabos egna hemsida och göra sitt egna armband! Detta armband fick jag av min pojkvän nu i födelsedagspresent. Jag gillar det verkligen! Det är ett armband jag nog aldrig kommer att tröttna på det är så klassiskt och fint!

outfitByxdräkt = misselfridge Skor = mytheresa Plånbok = eluxury Armband = eruca

outfitHela outfiten kommer ifrån Eruca

dagens outfitLinnet = dorothyperkins Skorna = eruca Jeans = bardot Sjal = topshop Armband = forum.ellegirl.com (liknande finns på H&M) Plånbok = eruca

shoppade denna väska...

idag shoppade jag en väska ifrån ginatricot. Jag får aldrig nog av väskor och definitivt inte svarta, efter sådär 10 st borde man ju tycka att det räcker med svarta väskor men icke. Kan inte låta bli att handla de när jag hittar någon som passar.
Ändå använder jag inte ens hälften. Får se om denna ny köpta väska ifrån ginatricot kommer bli än av de som hamnar längst in i gaderoben eller om jag faktiskt kommer använda den, den som lever får se.


vilken av de föredrar ni?Vilken tycker ni är finast? Båda kommer ifrån ginatricot!

imon åker jag igen

hej, imon åker jag iväg igen! På en veckas resa med familjen. Så nu kommer det bli ett litet uppehåll igen. Fast jag hoppas att jag ikväll kommer kunna lägga in en outfit som ni kan dregla över denna vecka.

hem ifrån en underbar resa


 
Hej, för några dagar sedan kom jag hem ifrån min resa. Det har varit en helt underbar vecka som gärna skulle varit förevigt. Jag vill tillbaka. Saknar <3 (jag bjuder på lite bilder ifrån resan).