imon åker jag

Imon åker jag bort en vecka med mina kompisar. Ska bli riktigt riktigt nice! Så under tiden jag är borta (kommer inte skriva något ínlägg förrän jag kommer hem). Så kan ni få njuta av en "dagens outfit" som jag slängde ihop lite snabbt just nu!Jeans = Matchesfashion Kavaj = Topshop Linne = Topshop Skor = Zara Plånbok = Eruca


dagens outfitLinne = topshop Shorts = bunnyhug Skor = lagarconne

cupcakeVill ha cupcakes NU!! Funderar på att baka men har inget bra recept.
 Någon som har ett recept och vill dela med sig av det?

Ska jag ha kvar "dagens outfit?"Här är några av mina "dagens outfit".
Jag undrar om jag ska fortsätta med denna punkt och fortsätta lägga ut mer av detta?
Det är hemskt roligt att göra dessa och jag lägger gärna upp mer om ni vill? Om ni inte uppskattar de kommer jag inte lägga upp mer för det är ju lite ni läsare som bestämmer också! Vill ni inte kolla på en blogg som innehåller sådanna här bilder ska jag ju självklart dra ner på det lite och inte bara lägga upp de som jag gör just nu!!!
Behöver er hjälp i detta beslut och skriv vad ni tycker.. Ingenting är fel så skriv allt!!!
Har ni några andra åsikter om min blogg kan ni ju skriva de också.

vill ha


privat spelning!

Hej. Någon mer än jag som ÄLSKAR Stefan Andersson?
Jag viste först inte vem den här killen var innan jag hade av en slump kollade på honom när han spelade på Liseberg. Efter det var jag helt såld. Han har skrivit låtar om fångarna som levde på Karlsten, låtarna är skrivna ifrån fångarnas och vakternas dagböcker bland annat. Min egna favorit just nu är "Segra eller dö".

Iallafall... En kompis till mig hade fixat så vi var några stycken som fick en privat spelning av honom. Han satt alltså i ett rum på en stol bredvid oss och sjung alla hans låtar. Kändes så mäktigt! Där bredvid mig satt en kille vars musik jag älskar och sjung helt spontant och gjorde de så jä*la bra! Nu gillar jag honom bara enu mer.
Vi fick inte bara sitta i ett rum och lyssna på Stefan utan hon hade även fixat en guidad tur med en kille på fästningen, fast jag kunde inte koncentrera mig på vad han sa utan tänkte bara på hur lik han är Ewan Macgregor (huvudrollen i Moulin Rouge). En underbar dag på marstrand helt enkelt....