dagens outfit


Miss Li...

Igår var jag på liseberg för första gången i år. Var där och såg Miss Li.. Så sjukt bra! Hade inte så höga förväntningar på gårdagen mer än sova efter en stressad studentdag i torsdags! Men nej, sova blev det inte.. Träffade Johan på stan efter skolan och gick och köpte de sista studentpresenterna och åkte sedan hem för att äta och åkte sedan in till Liseberg med världens bästa Agnes! Älskar den tjejen av hela mitt hjärta (lite kärlek här på bloggen). Vi hittade en as bra matbutik där min favorit cider fanns o köpte den o den tog slut så fort.. mm, så god!!! Kaktus, lime om ni är intresserade av att köpa den, rekomenderas! Sedan var de Miss Li på liseberg då som sagt.. så himla duktig! Efter Liseberg var jag med Joakim o vi satt mest o snacka o kl 2 insåg jag att jag saknade min älskade pojkvän o gick för att träffa honom! En undebar dag helt enkelt med massa mysigt folk!

dagens outfitDen här outfiten är snygg idag nu när det är sommar ute!

Dagens outfitLite avslappnat men ändå fint.. Passar perfekt en måndagsdag i skolan. O paraplyet bara för att vi bor ju trots allt i Sverige, de kan ju börja regna vilken sekund som helst!

ida är de malins födelsedagIdag väcktes jag kl 6.00 för att gå in och väcka min syster.
Hon fick pengar, högtalare, hänge till sitt armband (tomas sabo), film och sist men inte minst en webcam. Så roligt!
Här är ett kort jag tog precis för att testa denna kamera. Snyggt inte sant?!

ida är det stora finalen alla längtat efter.

Hej, idag smäller det! Eurovision song contest 2009... Vem tror ni vinner??
Själv så tror jag Turkiet, den sätter sig så jobbigt på hjärnan!
Sverige har ingen chans, inte ens en liten. Jag tror vi kommer sist o vi borde vara stolta över att vi ens kom med i stora finalen. Nee, Sveriges bidrag är inget jag gillar, som ni kanske förstått. Men det hade ju inte suttit fel om Sverige tog hem hela skiten. Det är ju inte olagligt att drömma!
Nu ska jag gå ner och plugga.. har två prov på måndag och ett på tisdag, underbart inte sant?
Ha en bra helg allihoppa o tänk på mig som måste sitta inne och plugga!

vill haJag gillar verkligen de här skorna. De är nog as snygga nu till sommaren! De finns att köpa på nelly, och det finns liknande att köpa på bianco.

dagens outfitDetta är min dagens dröm outfit.
Vill ha!!! Har en liknande tröja ifrån h&m, liknande byxor ifrån cubus så är kanske bara att köpa plånboken ifrån topshop och halsbandet ifrån h&m så har jag en liknande utfit som den här ur snygga!

ta bort alla inlägg?

hej. Tänkte på en sak... Nu när jag börjat skriva igen. Tänkte jag att jag kanske ska börja om helt? kanske ta bort alla mina gamla inlägg och börja om? Vad sägs om det mina kära vänner?
Vill mer än gärna ha svar!!!

Snart student.

Nu går skolan emot sitt slut och snart är det sommarlov och för en hell dell student.
Min fråga till er är vad ska man köpa i studentpresent? Några förslag! Är helt tom på ideér. Behöver all hjälp jag kan få!

Ny bloggdesign

Hej. Idag fick jag en ny bloggdesign ifrån www.liddie.blogg.se vad tycker ni???
Själv gillar jag den skarpt men vill höra era åsikter! 

Nu var det väldigt längesedan jag skrev. Jag vet, jag måste skärpa mig! Fått höra det från många håll den senaste tiden! Jag ska försöka, men det är så mycket nu innan sommarlovet. Men jag ska försöka mitt bästa och snart är det ju sommarlov och då kommer jag ju inte göra annat än uppdatera min blogg ;) Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge!